ZatvoriPoruka o Kolačićima

Ovaj sajt koristi kolačiće. Kako biste saznali više o upotrebi kolačića, kliknite ovde. Kako biste uklonili ovu poruku i saglasili se za upotrebu kolačića na ovom websajtu, kliknite "X"

Ugradite pametne tehnologije u svoju svakodnevicu

Ne postoji normalan dan. Mi znamo da je svaki dan uzbudljiv i nepredvidljiv, te da svašta može da se desi, a nekada i u isto vreme. Zato je pametan izbor da u svoju svakodnevicu ugradite pametne tehnologije. Šta to znači? Da vam u obavljanju redovnih kućnih obaveza treba saveznik koji se prilagođava vašem dinamičnom ritmu i obavlja posao umesto vas.

Upoznajte Beko ugradne uređaje.

Vaše potrebe – naša rešenja.

Kompletirajte kuhinju poklonom iz Metalca

Da kuvanje na vašim novim Beko ugradnim uređajima bude slađe, pripremili smo poklon uz svaku kupovinu naše ugradne tehnike u periodu od 22.5. do 22.6.2017. Kupovinom ugradnog uređaja iz Beko asortimana dobijate poklon vaučer za Metalac posude za kuvanje! Poklon iz Metalca zavisi od broja kupljenih uređaja*, pa će tako kupci 4 i više uređaja kompletirati svoju kuhinju celim Aria setom.

Više informacija i uslove ostvarivanja vaučera pogledajte ovde

Gde kupiti?

Akcija traje do 22. juna 2017. ili do isteka zaliha, zato ne čekajte već pronađite najbližu prodavnicu!

*Akcija podrazumeva kupovinu ugradnih ploča, setova, rerni, mikrotalasnih rerni, frižidera, zamrzivača i aspiratora. Aspirator ne učestvuje kao jedan uređaj već se računa kao drugi artikal.

Odaberite svoj Beko ugradni uređaj

Frižideri

Mašine za pranje sudova

Ugradne rerne

Aspiratori

Ugradne ploče

Frižideri

Mašine za pranje sudova

Ugradne rerne

Aspiratori

Ugradne ploče